LEGO Efteling | Het pretpark nagebouwd

Druk met de thuisopdracht van LEGO Masters zijn we op zoek gegaan naar inspiratie. En daarbij kwamen we deze mooie MOC’s tegen van één van onze bekendste pretparken. Kijk snel voor de LEGO Efteling!

Advertentie

LEGO Efteling

LEGO Efteling

De Efteling is het grootste attractiepark van de Benelux en behoort tot de meest bezochte themaparken van Europa. En dit mooie park is voor veel mensen een inspiratie, zo ook voor Nick en Linda uit Limburg. Zij bouwden hun favoriete attracties in microscale na in de salontafel!

Bekijk meer foto’s van hun fantastische creatie via Flickr.

Mee in de LEGO Droomvlucht

De droomvlucht opende in 1993 in het Marerijk. Deze betoverde wereld vol elfen en trollen vlieg je doorheen in een karretje. Casper bouwde de attractie na in LEGO. De track is gemaakt van LEGO Technic en 13,5 meter lang.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.