Creatieve constructies met LEGO

Deze creatieve constructies met LEGO, wow! Onder twee series genaamd ‘Imagine’ en ‘Build the Future’ wordt LEGO op een geweldige manier gebruikt om situaties en droombanen te weerspiegelen.

Advertentie

Imagine en Build the Future

Creatieve constructies

Creatieve constructies astronaut

 

Deze reclamecampagnes zijn ontwikkeld door Asawin Tejasakulsin. Hij is Senior Art Director bij Ogilvy & Mather, één van de grootste reclame en PR-bedrijven ter wereld. In de serie Imagine komen dieren tot leven, terwijl in de serie Build the Future droombanen van kinderen centraal staan. En dat allemaal met LEGO steentjes!

Creatieve constructies vuur

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.