De leukste LEGO vaderdag cadeau’s

Na de leukste moederdag cadeau’s wordt aanstaande zondag vader is het zonnetje gezet. Wij zetten de leukste LEGO vaderdag cadeau’s op een rijtje! Wat papa’s en LEGO, dat is het beste cadeau!

Advertentie

Star Wars Millenium Falcon | 75192

 

LEGO Star Wars 75192

 

Deze set is wel wat prijzig (ruim €800), maar het ultieme cadeau voor iedere LEGO en Star Wars fan. De Millenium Falcon bestaat uit maar liefst 7541 steentjes, dus je hebt dan ook een hele tijd geen kind aan hem 😉

 

LEGO lunchbox

 

Lunchbox

 

Niet meer elke dag een boterhamzakje, maar stijlvol je boterhammen bewaren in een echte LEGO lunchbox. Smaken je boterhammen sowieso lekkerder! Verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

Harry Potter 1-7 | PS4

 

Harry Potter PS4

 

Vrijwel iedere dag worden hier gegamed op de playstation door de man des huizes. Een game mag dan ook niet ontbreken in dit lijstje. Als fan van Harry Potter en LEGO kon het niet anders dan deze worden. Een bundeling van twee eerder uitgebrachte games. Hierdoor kun je alle jaren van Harry Potter achter elkaar spelen. Met meer dan 200 personages! Goed voor uren speelplezier.

 

LEGO Creator Expert Diner in de stad | 10260

De LEGO Creator Expert Diner in de stad zijn we heel enthousiast over, wat een toffe set! Lees onze uitgebreide review met vele foto’s en oordeel zelf, deze mag toch niet ontbreken in huis?

 

Heb jij nog leuke LEGO tips die niet mogen ontbreken in dit lijstje? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over de LEGO vaderdag cadeau’s bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.