Jazz kwartet | LEGO Ideas

Deze set is zo tof, het jazz kwartet, de nieuwste aanwinst van LEGO Ideas.

Advertentie

Jazzkwartet | 21334

Jazzkwartet

Het kwartet bestaat uit een pianist, trompetist, contrabassist en een drummer. Ze staan te swingen op een platform. De ontwerper Hsinwei Chi zegt het volgende over zijn set; “Er gaat niets boven de warmte van jazzmuziek, dus toen ik deze set ontwierp, wilde ik dat de LEGO-stenen de muzikale vitaliteit van een live band echt zouden vastleggen. Net zoals LEGO bouwen, kan vrijgevochten jazz een medicijn voor je geest zijn – dus ik hoop dat wanneer de Jazz Quartet-set wordt gebouwd en tentoongesteld, mensen een verbinding met de muziek zullen voelen.”

 

Jazzkwartet doos

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.