Decembertip | 15% korting op alle LEGO bij Intertoys!

Deze hele week krijg je 15% korting op alle LEGO bij de Intertoys! Dat is nog eens mooi meegenomen met de Decembermaand in het vooruitzicht.

Advertentie

15% korting

Alle LEGO is met 15% korting en dat kan behoorlijk oplopen. Een mooi moment om wat schoencadeautjes in te slaan, de Brickheadz kerstman vast in huis te halen en voor jezelf de Millenium Falcon of je eigen Bugatti Chiron 😉

En mocht je de DUPLO of LEGO trein nog steeds op je lijstje hebben staan, als extra krijg je bij aanschaf van deze treinen 50% korting op de rails!

 

Decembertip

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over met een decembertip bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.