LEGO Ideas wedstrijd | Wat zou James Bond doen?

Er is weer een nieuwe LEGO Ideas wedstrijd. Bouw iets spectaculairs van James Bond!

Advertentie

LEGO Ideas wedstrijd

Aston Martin DB5

In het verlengde van de uitgave van de bekende Aston Martin eerder dit jaar is het thema van de wedstrijd al snel duidelijk. Stel jezelf de volgende vraag als je gaat bouwen voor deze wedstrijd ‘wat zou James Bond doen?’ Een creatief bouwwerk waarbij iedereen die ernaar kijkt gelijk denk aan James Bond. Of het nou een voertuig is, een personage, een embleem, een scene, leef je uit en wees creatief.

Wat kun je winnen?

De hoofdprijs bestaat uit diverse LEGO pakketten, zoals de Aston Martin DB5, de Camper Van, de MINI Cooper, de VW Beetle en de London Bus. Daarnaast de Winter Village Brandweerkazerne. En tot slot een poster met een overzicht van de DB5, ondertekend door de designer.

LEGO Ideas wedstrijd

De tweede en derde prijs ontvangen beide de Aston Martin DB5, de London Bus en de Winter Village Brandweer kazerne. De vierde prijs is de Aston Martin DB5.

Ik doe mee!

Inzenden kan via ideas.lego.com tot dinsdag 27 november 10.00 uur.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.