Laser Pegs | Breng je creatie tot leven met LED

Laser Pegs zijn bouwstenen voorzien van een klein ingebouwd LEDje. LEGO nodigt uit tot creativiteit en de Laser Pegs geven daar nog een extra dimentie aan.

Advertentie

Laser Pegs

Laser Pegs

 

Er zijn diverse sets verkrijgbaar en deze kun je natuurlijk eindeloos combineren. En de stenen passen ook op LEGO, waardoor je je bouwwerken nog veel meer kunt uitbreiden. En met lichtgevende blokjes is het bouwen van een stad nog leuker!

Laser Pegs zijn onder andere verkrijgbaar bij bol.com

 

Laser Pegs

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.