De vijf beste LEGO kerst MOC’s van 2019

Op deze avond voor kerst een overzicht van de vijf beste LEGO kerst MOC’s van 2019.

Advertentie

Santa snowboard test | LEGO 7

LEGO kerst

Geweldige details in deze MOC. Santa snowboard test is gemaakt door LEGO 7.

Pursuit of Christmas | JK Brickworks

Jason Allemann: Het ziet ernaar uit dat de kerstman een hobbelige rit tegemoet gaat! Toen ik mijn model ‘ Pursuit of Flight ‘ eerder in het jaar bouwde , was een ding dat me enthousiast maakte over het model verschillende thema’s verkennen op basis van het ontwerp. Met Kerstmis op komst besloot ik een versie te bouwen met de kerstman en een paar van zijn rendieren die over een winterlandschap vlogen.

Country Christmas potted tree | Chris McVeigh

LEGO kerst

Christ McVeigh: Kom in de sfeer van het seizoen door uw eigen kerstboomversieringen te maken met Lego®! Bekijk en download ze allemaal op chrismcveigh.com

Gingerbread Up House | Jonas Kramm

LEGO Kerst

Jonas Kramm: For Christmas I rebuilt my Up House as a Gingerbread house. Bekijk de rest van de foto’s hier.

Xmas delivery | Dvd

LEGO kerst

Dvd: Voor de micro-Santa, toen ik het ontwerp van microbricks zag, had ik op dat moment de bouw van santa, slee en de helft van het huis voltooid. Ik was buitengewoon verrast dat het ontwerp bijna identiek is aan het mijne, behalve de kleur van het onderste deel. We gebruiken zelfs dezelfde rode plaat met clip als de hoed, ik kan alleen maar zeggen dat dit absoluut toeval is

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.