Het LEGO kerstverhaal

In dit unieke prentenboek wordt het kerstevangelie verteld op een bijzondere manier. Het hele verhaal is door nagebouwd met LEGO blokjes. Oftwel, het LEGO kerstverhaal.

Advertentie

Waarom kerst? Het kerstverhaal in LEGO

In het kader van het project ‘Waarom Kerst?’ is dit boekje in 2014 uitgebracht. Eenvoudige teksten bij de foto’s maken het een leuk boek om voor te lezen en voor de kleintjes om te bekijken. Het prentenboek is bedoeld om weg te geven aan mensen in je omgeving die meer willen weten over de betekenis van Kerst.

 

LEGO kerstverhaal

Dit boek is onder andere te koop bij de brickshop

 

De Bijbel in 1001 blokjes

Oorspronkelijk staat dit verhaal in de Bijbel in 1001 blokjes. Dit boek is volledig samengesteld door Brendan Powell Smith. Het bevat bijbelerhalen uit het Nieuwe Testament. Alle bekende verhalen worden als LEGO-strip uitgebeeld.

 

Nog meer leuke LEGO kerst nieuws? Kijk bijvoorbeeld hoe je zelf een unieke kerstster maakt met Brickbending of de top 10 kerstcreaties. Ben je nog op zoek naar een leuk daagje uit in de kerstvakantie? Dan is de LEGO brandweer tentoonstelling in veiligheidsmuseum PIT een aanrader!

Veel Bouwplezier! wenst je fijne feestdagen!

Deze post over het LEGO kerstverhaalbevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.