LEGO Ideas wedstrijd | Maak een logo en win toffe LEGO sets

In 2018 is het 10 jaar geleden dat LEGO CUUSOO, tegenwoordig LEGO Ideas, werd gelanceerd. LEGO houdt een logo ontwerp wedstrijd om dat heugelijke feit te vieren! Doe mee met de LEGO Ideas wedstrijd!

Advertentie

 

Ontwerp een LEGO Ideas logo en win!

Het enige wat je hoeft te doen om mee te kunnen dingen naar toffe sets is het ontwerpen van een logo voor LEGO Ideas. Dat kan met fysieke stenen of digitaal. Deadline voor inzendingen is 15 december om 10.00 uur EST, dat is om 16.00 uur Nederlandse tijd.

 

LEGO Ideas wedstrijd | Maak een LEGO logo

 

Wat zijn de prijzen?

De hoofdprijs bestaat uit een aantal sets uit de LEGO Ideas lijn, onder andere:

De twee 2e prijs winnaars krijgen de NASA Apollo Saturn V en de Vrouwen van Nasa. Alle sets zullen gesigneerd zijn door de LEGO ontwerpers.

 

Waar wordt op beoordeeld?

De beoordeling is gebaseerd op een viertal punten

  • Totale gaafheid en originaliteit – 25%
  • Meest geïnspireerde details – 25%
  • Relevantie tot het wedstrijdonderwerp van LEGO Ideas – 25%
  • Beste gebruik van LEGO elementen – 25%

 

Meedoen met de LEGO Ideas wedstrijd!

Via de wedstrijdpagina van LEGO Ideas kun je je foto’s uploaden. Hierop staan ook de voorwaarden van de wedstrijd en de eisen waaraan je inzending moet voldoen. Wil je kijken wat er allemaal al gemaakt is? Dat kan via de Facebook pagina van LEGO Ideas.

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.