LEGO Tijger MOC van Simon NH: Tiger

VeelBouwplezier! kiest regelmatig een LEGO-MOC (eigen creatie) uit om een waardering en cijfer te geven.
Nu: LEGO Tijger van Simon NH.

Advertentie

 

 

 

 

LEGO Tijger MOC Simon NH - Veel Bouwplezier

 

LEGO Tijger MOC Simon NH - Veel Bouwplezier

 

Prachtige details

De LEGO Tijger is een prachtige MOC om te zien. Pas als je een poosje naar de tijger kijkt zie je hoeveel verschillende soorten steentjes er zijn gebruikt. Door die speciale techniek lijkt het alsof de tijger echt een vacht heeft. Niet alleen de tijger is mooi, ook de jungle er omheen is knap gemaakt. De verschillende soorten planten, maar vooral het water heeft een mooie, realistische look.

 

LEGO Tijger MOC Simon NH - Veel Bouwplezier

 

LEGO Tijger MOC Simon NH - Veel Bouwplezier

 

LEGO Tijger door Simon NH

Hieronder volgt een beschrijving van de maker van deze prachtige LEGO tijger Simon NH:

Dit is mijn derde middelgroot dier na de olifanten en de wolf die ik vorig jaar bouwde. Ik heb hier extra aandacht aan geschonken en heb nog meer werk en liefde in deze creatie zitten dan al mijn andere mocs (behalve het eiland Catan Moc :P). Bouwen van dieren is altijd een grote uitdaging: je moet de vorm benaderen, je richten op karakteristieke kenmerken, de juiste expressie krijgen, een bontpatroon simuleren… maar geen specifieke details realiseren – dit betekent bij elkaar dat er in principe eindeloze mogelijkheden bestaan. Het hoofd alleen duurde een week om te bouwen en het dier zelf langer dan mijn laatste schip-moc. Uiteindelijk ben ik echter erg blij met het resultaat. Ik hoop dat je het ook leuk vindt 🙂

Bekijk al Simon NH zijn creaties op Flickr.

 

 

 

8.8

Detail

8.5/10

Kleurgebruik

9.0/10

Techniek

9.0/10

Gebruikte stenen

8.5/10

Waardering

  • We geven deze prachtige LEGO Tijger van Simon NH een hoog cijfer. Want wat is het een mooie MOC, met knappe bouwtechnieken en mooie details.
Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.