LEGO World 2018 | Heel veel LEGO in de Jaarbeurs Utrecht

Woensdag 17 oktober tot en met dinsdag 23 oktober is het weer zover, LEGO World 2018! De jaarbeurs in Utrecht wordt weer omgetoverd tot een waar LEGO paradijs.

Advertentie

Lees ook onze review over LEGO World 2018!

LEGO World 2018 | Het allerleukste uitje in de herfstvakantie

Dit jaar is het alweer de 15e keer dat LEGO World word georganiseerd en ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden. Je kunt er uren bouwen, er zijn talloze kraampjes met LEGO sets van LEGO CityLEGO FriendsLEGO Ninjago en LEGO Star Wars. Je kunt zelf losse LEGO scheppen en natuurlijk is er van alles te zien en te beleven. Zo zijn er levensgrote bouwwerken, worden er filmpjes vertoond en vinden er ook allerlei activiteiten plaats.

 

LEGO World 2017 - veel bouwplezier

 

Veel Bouwplezier! gaat ook

Ook dit jaar gaat het team van Veel Bouwplezier! weer een daagje naar LEGO World. Benieuwd naar onze ervaringen vorig jaar? We schreven een review met 5 redenen om te gaan!

 

LEGO waterval -Review LEGO World 2017

 

Veel Bouwplezier wenst je veel plezier bij LEGO World 2018!

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.