Modular LEGO City Park | door Magma Xenoliths

VeelBouwplezier! kiest regelmatig een LEGO-MOC (eigen creatie) uit om een waardering en cijfer te geven.
Nu: Modular LEGO City Park van Magma Xenoliths.

Advertentie

 

Veel Bouwplezier | LEGO City MOC

 

LEGO City Park in het groot

Deze MOC ziet er prachtig uit. Een groen park in het midden met een fontijn met daaromheen een weg met zelf gecreëerde huizen en echte LEGO-sets.
Ook het verkeer op de wegen maakt deze MOC helemaal af.

 

Een kleurrijke setting

Door de verschillende kleuren groen van de bomen en planten in het park en de mooie blauwe vijver, met fontijn heeft deze MOC een frisse uitstraling.
Ook de diverse kleuren in de huizen zien er speels uit.

Een korte omschrijving van de bouwer zelf:

Mijn Modulaire Stadspark zoals getoond bij ‘Bricks @ The Woden School’, in maart 2017, als onderdeel van de ‘LUG Collaborative Train Layout’. Oorspronkelijk gebouwd voor BrickExpo 2016 (vanaf eind 2015!), Maar de wegenbouwstenen waren op dat moment niet klaar, dus daarvan zijn geen foto’s.G’ bouwde de modulaire herenhuizen in de achterste rij.

 

 

 

8.4

detail

7.5/10

kleurgebruik

9.0/10

techniek

8.0/10

gebruikte stenen

9.0/10

Waardering

  • Deze MOC ziet er prachtig uit. Door de verschillende kleuren groen van de bomen en planten in het park en de mooie blauwe vijver, met fontijn heeft deze MOC een frisse uitstraling.
Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.