De mooiste LEGO Harry Potter MOCs

VeelBouwplezier! kiest regelmatig een LEGO-MOC (eigen creatie) uit om een waardering en cijfer te geven. Nu: De mooiste LEGO Harry Potter MOCs.

Advertentie

 

 

LEGO Harry Potter MOCs

Er zijn weer verschillende nieuwe LEGO Harry Potter sets aangekondigd, waaronder de nieuwe LEGO Harry Potter Brickheadz.
Daarom is het nu tijd om verschillende eigen creaties te laten zien, door de beste designers.

 

 

Naar Platform 9 3/4 | Jonas Kramm

LEGO Harry Potter MOCs VBP

Omschrijving: Vandaag is het de dag waarop Harry en Ginny hun kinderen naar King’s Cross brengen. Het is de eerste dag van Albus Severus Potter op Hogwarts en nog een keer moeten ze door de muur rennen om naar Platform 9 3/4 te gaan.

 

 

Harry Potter and the Goblet of Fire 30, hoofdstuk 37: Het begin | Thorsten Bonsch

LEGO Harry Potter MOC's VBP

Omschrijving: Het was een heldere en zonnige dag; Fang liep de open deur uit toen ze dichterbij kwamen, blaffend en kwispelend met zijn staart. ‘Wie is dat?’ Riep Hagrid en kwam naar de deur. ‘Harry!’ Hij beende naar buiten om hem te ontmoeten, trok Harry in een eenarmige knuffel, gaf een aai over zijn bol en zei: ‘Goed om je te zien, maat. Goed om je te zien.’

 

 

The Brothers Peverell | Aaron Newman

LEGO Harry Potter MOC's Veel Bouwplezier

Omschrijving: Deze creatie, een artistieke presentatie van “The Tale of the Three Brothers” van Harry Potter en de Relieken van de Dood, is de vijfde MOC die ik heb voltooid voor mijn tweede ronde in de ABS Builder Challenge. Dat is een online wedstrijd waar LEGO®-artiesten de opdracht krijgen met het implementeren van een “specifiek LEGO onderdeel” – in dit geval een zilveren bokaal – op creatieve wijze in zoveel mogelijk vormen.

Lees hier meer over de creatie van Aaron.

 

 

Harry Potter – The Hall of Prophecy | Thorsten Bonsch

LEGO Harry Potter MOC's VBP

 

LEGO Harry Potter MOC's VBP

 

Omschrijving: The Hall of Prophecy is een kamer binnen het ministerie van Mysteries en wordt genoemd in het boek / film “Harry Potter en de Orde van de Feniks”.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.