LEGO Central Perk | 25 jaar Friends

In September is het alweer 25 jaar geleden dat de serie Friends voor het eerst werd uitgezonden. Daar komt er een hele bijzondere set uit, speciaal voor dit jubileum. Het bekende koffietentje, namelijk LEGO Central Perk!

Advertentie

LEGO Central Perk | 21319

LEGO Cental Perk

Iedereen die Friends heeft gezien kent het koffietentje waar de vrienden Joey, Chandler, Ross, Rachel, Monica en Phoebe elkaar regelmatig ontmoeten. Het koffietentje is in detail nagemaakt en ook Gunther ontbreekt niet. De vrienden zijn duidelijk herkenbaar en hebben allemaal een toepasselijke accessoire.

LEGO Central Perk

De set zal vanaf 1 september te koop zijn. De set is ontworpen via LEGO Ideas, waar iedereen zijn of haar eigen ontwerpen kan insturen. Bij 10.000 stemmen gaat LEGO kijken of de set ook gerealiseerd wordt. Eerdere bekende LEGO Ideas sets zijn onder andere de NASA Apollo Saturn V, Ship in a bottle en de Old Fishing Store.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.