LEGO Friends Heartlake Skatepark | Review

Veel Bouwplezier kiest regelmatig een LEGO set uit om te reviewen. Dit keer een set van LEGO Friends, namelijk het Heartlake Skatepark.

Advertentie

LEGO Friends Heartlake Skatepark | 41099

Samen met Mia en haar hondje Charlie kun je heerlijk gaan skaten in het skatepark. Met halfpipe, frisdrankautomaat en een stereo met je lievelingsmuziek. Mia heeft rolschaatsen en een skateboard.

 

Heartlake Skatepark

 

De set is volledig opgebouwd door onze zesjarige dochter. Ze heeft er veel plezier aan beleefd om de set op te bouwen en kan dit al gemakkelijk zelf. Inclusief het plakken van de stickers. Doordat het een aantal kleine bouwwerken zijn vindt ze het ook heel leuk om te doen en tussendoor met een afgebouwd onderdeel te spelen.

 

Heartlake Skatepark

 

Na het bouwen is er ook al vele malen mee gespeeld. Voor de frisdrankautomaat, die echt werkt, is een groot succes. Ook Mia van de skatehelling laten rijden en met hondje Charlie op het skateboard laten lopen gebeurt regelmatig. Deze set is dus zeker een aanrader.

 

Heartlake Skatepark

 

De producten in deze blog heeft onze dochter voor haar verjaardag gehad. 

 

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

LEGO Friends Heartlake Skatepark

29, 39
9

Detail

9.5/10

Kleurgebruik

9.0/10

Techniek

9.5/10

Gebruikte stenen

8.0/10
Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.