LEGO Juniors Disney Frozen Anna en Elsa’s bevroren speeltuin | Review

Veel Bouwplezier! kiest regelmatig een LEGO set uit om te reviewen. Dit keer een set van LEGO Juniors, namelijk Anna & Elsa’s bevroren speeltuin.

Advertentie

Disney Frozen 10736 | Review1

Anna & Elsa’s bevroren speeltuin | 10736

In Anna & Elsa’s bevroren speeltuin is van alles te doen. Help Anna met sneeuwballen in de katapult leggen en schiet ze weg. Glij samen met het ijsbeertje van de glijbaan en draai rond aan de bevroren fontuin. Trek je ski’s of schaatsen aan en geniet van de winter! Er is genoeg te doen in deze winterse speeltuin.

Disney Frozen 10736 | Review1 LEGO Juniors Disney Frozen 10736 | Review1

 

De LEGO Junior sets zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar. De handleidingen zijn eenvoudiger en de sets zijn vaak opbouwd uit minder steentjes.

Eenvoudig te bouwen model met extra veel grote elementen

Disney Frozen 10736 | Review1

De gebruiksaanwijziging is extra duidelijk, met grote afbeeldingen en weinig nieuwe steentjes die hoeven toegevoegd per pagina. Daardoor is het heel overzichtelijk te bouwen.

 

Disney Frozen 10736 | Review1

 

Deze set is van onze vierjarige dochter. Ze heeft de set zelf met veel plezier gebouwd, al heeft ze af en toe nog wel hulp nodig. Door de grote elementen en duidelijke gebruiksaanwijzing kan ze veel zelf. De glijbaan is de grote favoriet, de ijsbeer kan er makkelijk afgelijden en ook Anna en Elsa. De glitters verwerkt in de grote elementen zijn een groot succes, net als de losse diamantjes. Alles wat schittert is mooi 😉

 

Disney Frozen 10736 | Review1

 

Deze set is een aanrader voor meisjes die dol zijn op Anna en Elsa en graag willen spelen met echte LEGO!

 

Koop bij bol.com

 

 

 

De producten in deze blog heeft onze dochter voor haar verjaardag gehad. 

 

Deze post van Disney Frozen 10736 bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Anna en Elsa's bevroren speeltuin

8.8

Detail

9.5/10

Kleurgebruik

8.5/10

Techniek

9.0/10

Gebruikte stenen

8.0/10
Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.