LEGO Space Rocket Ride | Promotieartikel

Enkele maanden geleden kon je meedoen aan de ruimtemodel wedstrijd van Ideas. De set van de winnaar is nu gepresenteerd, zie hieronder de LEGO Space Rocket Ride.

Advertentie

LEGO Space Rocket Ride

 

LEGO Space Rocket Ride

De set bevat 154 stukjes en is vanaf aankomende woensdag het promotieartikel op LEGO.com gedurende de hele maand juni. De set kan echt bewegen door een draai mechanisme aan de achterkant. Een goede reden om die leuke set die al tijden op je verlanglijstje staat aan de schaffen ; )

LEGO Ideas wedstrijden

Regelmatig worden er op LEGO ideas wedstrijden georganiseerd waarmee je diverse leuke prijzen kunt winnen. Bijvoorbeeld de James Bond wedstrijd, maar ook de Pixar Incredibles wedstrijd en natuurlijk de League World Festival Trofee. Momenteel is er een andere leuke LEGO Ideas wedstrijd, namelijk de mogelijkheid om jouw creatie terug te zien in het LEGO House Denemarken.

 

 

Wat vinden jullie van deze set, een terechte winnaar?

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.