LEGO Store Londen | Leicester Square

In December bezochten wij de LEGO Store Londen. Deze winkel werd op 17 november 2016 geopend en is de grootste LEGO winkel van de wereld!

Advertentie

LEGO Store Londen

De winkel heeft twee verdiepingen.

 

Je vindt er natuurlijk volop LEGO bouwwerken. Zo is er de enorme Big Ben. Dit is een echte blikvanger in de winkel. Deze Big Ben bestaat uit ongeveeer 345.000 steentjes! Hij weegt een ton en is in 6 delen opgebouwd.

 

LEGO Store Londen Big Ben

 

Bij londen hoort natuurlijk de metro en de metro kaart. De metro is opgebouwd uit 637.902 LEGO steentjes en je kunt er zelf inzitten voor een foto. De metro kaart bevat alle metro hoofdlijnen en is ook helemaal opgebouwd uit LEGO. Er zitten lichtjes verwerkt in de kaart, zodat je precies kunt zien waar de metro rijdt.

 

 

LEGO Store Londen

De grootste LEGO winkel van de wereld!

 

Op weg naar boven kom je een geweldig 3d mozaiek tegen. Londen is helemaal nagebouwd in 3d, heel gaaf gedaan! Je weet gewoon niet waar je kijken moet, alle hoogtepunten van Londen zijn hier terug te vinden!

LEGO Store Londen

LEGO Store Londen

LEGO Mosaic Maker en Pick-a-brick wall

In de LEGO Mosaic Maker kun je een foto maken van jezelf en deze wordt door de Mosaic Maker werkt naar een LEGO mozaiek. Je krijgt unieke instructies en alle LEGO steentjes die je nodig hebt om je mozaiek mee te bouwen.

Op beide verdiepingen is een Pick-a-brick wall te vinden. Hier vind je op kleur gesorteerde LEGO. Je kunt een beker vullen met de steentjes die jij zoekt.

 

 

Hier wil ik naartoe!

Je vindt de winkel aan 3 Swiss Court. In deze winkelstraat zijn nog meer leuke winkels te bezoeken, zoals de M&M’s store en de Nickelodeon store.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.