LEGO treinen zomer 2018

Wij zijn hier in huis fan van LEGO treinen. Er rijden hier diverse varianten regelmatig door het huis. Zo hebben we onder andere de DUPLO Luxe treinset, de Maersk, de Emerald Night en een goedertrein. Al eerder schreven we over de nieuwe DUPLO trein die eraan komt en nu zetten we de LEGO treinen zomer 2018 op een rijtje.

Advertentie

LEGO Passagierstrein | 60197

LEGO treinen zomer 2018 60197

De passagierstrein bevat de nieuwe powerfunctions met afstandbediening. Er zit een klein station bij en een aantal stukken rails.

LEGO Passagierstrein

LEGO Vrachttrein | 60198

60198

De vrachttrein bevat verschillende soorten wagons, zoals bijvoorbeeld eentje vol boomstammen en met een speciale kraan voor de vracht. Ook een heftruck mag natuurlijk niet ontbreken. Ook deze set werkt met de nieuwe powerfunctions en afstandbediening.

LEGO vrachttrein

Zweinstein express | 75955

75955

De Zweinstein express mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje met treinen. Inclusief perron 9 3/4  en diverse minifiguren.

 

 

 

Foto’s van de LEGO treinen zomer 2018 via Entertainment Weekly en Promobricks

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.