Mbriks | Magnetische blokken

Al vaker hebben we over verschillende projecten op Kickstarter, zoals de Qurkies. Nu staat er weer een nieuw tof project op, namelijk de Mbriks.

Advertentie

Magnetische blokken

Mbriks

Er zijn natuurlijk diverse leuke manier om creatief te bouwen met LEGO, denk bijvoorbeeld aan de al bekendere dubbelzijdige tape. Met de nieuwe Mbriks kun je je LEGO steentjes magnetisch maken. Het Mbriks basissteentje is zo sterk magnetisch, dat je met dat steentje als basis volop kunt doorbouwen. Met 2 steentjes kun je het kunstwerk hierboven al bouwen!

Tart de zwaartekracht en maak je LEGO blokjes magnetisch!

Het biedt weer talloze nieuwe mogelijkheden voor het bouwen. En een groot voordeel voor ouders, verf een muur met magnetische verf en laat je kinderen daarop bouwen. Geen zere voeten meer als je ’s nachts de kamer inloopt om je kinderen nog een kusje te geven 😉

Dubbel voordeel

Het dubbele voordeel van Mbriks ligt volgens uitvinder en maker Evan Grove in het feit dat je de gemaakte creaties op ooghoogte kunt weergeven en tegelijkertijd de ruimte op de grond en tafel kunt vrijhouden! Zo kunnen creaties langer blijven staan, tentoongesteld worden en kun je ze snel op een leuke manier opruimen.

Kickstarter

Mbriks

Kickstarter is een crowdfundingsplatform. Je kunt op dit platform Mbriks ondersteunen, zodat ze daadwerkelijk geproduceerd kunnen gaan worden. Er zijn diverse pakketten beschikbaar waarmee je het project kunt ondersteunen.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.