Old Trafford | LEGO Creator Expert

Eén van de grootste stadions van Engeland is nu na te bouwen in LEGO. Old Trafford, sinds 1910 de thuisbasis van de club Manchester United.

Advertentie

Old Trafford

Old Trafford

Het stadion bevat 3.898 LEGO onderdelen. Het is een 1:600 replicamodel van het orgineel en is 18,5 cm hoog, 47 cm lang en 39 cm breed.

Old Trafford

Manchester United is een engelse voetbalclub uit Manchester. Het is de succesvolste ploeg uit de geschiedenis van het Engelse voetbal. Ze wonnen diverse keren de Premier League en de Champions League. Het stadion waar ze de thuiswedstrijden spelen heeft een capaciteit van 76.312 plaatsen.

LEGO Creator Expert

De LEGO Creator Expert modellen zijn speciaal ontwikkelde geavanceerde bouwsets. Uitdagende projecten, zoals de modulaire huizen en diverse auto’s op schaal. Denk hierbij aan de boekwinkel, wintervillage brandweerkazerne en de taj mahal.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.