LEGO speelmap voor onderweg | Vakantietip

De zomervakantie komt eraan! De laatste weken school voor de zomervakantie zijn ingegaan. Wij zijn vast begonnen met het verzamelen van handige tips en ideeën voor vermaak op de achterbank, als we op vakantie gaan. Natuurlijk delen we de komende periode de leukste vakantietips met jullie. Voor vandaag is dat een DIY LEGO speelmap voor onderweg!

Advertentie

 

LEGO speelmap

 

LEGO speelmap voor onderweg

Deze DIY is heel simpel om te maken. Je hebt nodig

  • een ringmap
  • een LEGO bouwplaat
  • een aantal opberghoezen of een speciaal etui voor in de ringmap
  • dubbelzijdig tape

 

LEGO speelmap

 

Met het dubbelzijdige tape plak je de bouwplaat aan de binnenzijde van de ringmap. Daarna stop je diverse blokjes naar keuze in de insteekhoezen. Je kunt hierbij zelf kiezen hoeveel en welke soorten blokjes je meeneemt. Door de ringband op je schoot te leggen en dan open te doen heb je gelijk een handige bouwtafel voor in de auto!

 

LEGO Speelmap

 

Ga jij deze LEGO speelmap ook maken voor onderweg? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over de LEGO speelmap bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.