Traktatie idee: LEGO Cakejes maken

Voor de jongste kinderen komt Veel Bouwplezier met een leuk traktatie idee! Bijna alle kleine kids zijn dol op LEGO DUPLO en wat is er leuker dan trakteren op echte LEGO cakejes!

Advertentie

 

 

 

Wat heb je nodig

  • Cakemix en de bijbehorende ingrediënten (wij kozen voor een kant-en-klare cakemix, maar je kunt natuurlijk ook zelf een cake recept zoeken)
  • Kleurstof
  • M&M’s
  • Poedersuiker

 

traktatie idee LEGO cakejes veel bouwplezier

 

 

Traktatie idee: Hoe maak je de LEGO cakejes?

Volg het recept van de cake op de verpakking. Voeg als laatste de kleurstof toe. Wij hebben gekozen voor twee kleuren, namelijk geel en blauw.

Door een stuk karton in het midden van het bakblik te plaatsen hebben we de kleuren vrijwel volledig van elkaar kunnen houden. Je moet het karton wel even verwijderen voor je de cake in de oven doet.

Na een uurtje bakken is de cake klaar. Je moet de cake uit het bakblik nog even aten afkoelen en je kunt er daarna blokjes van snijden. Door poedersuiker en water met elkaar te mengen kun je een eetbare lijm maken, waarmee je de M&M’s op de cake kunt plakken.

 

 

traktatie idee LEGO cakejes veel bouwplezier

 

Het trakteren

Door dit leuke traktatie idee zal het trakteren zelf een groot succes worden. Bijna alle kids lusten tenslotte cake. En je kunt zelf de restjes op smullen. 😉

 

Wij wensen je

Veel Traktatie plezier!

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.