LEGO Friends Heartlake Surfshop | Review

Veel Bouwplezier! kiest regelmatig een LEGO set uit om te reviewen. Dit keer een set van LEGO Friends, namelijk de Heartlake Surfshop.

Advertentie

LEGO Friends Heartlake Surfshop | 41315

In de Heartlake surfshop kun je diverse uitrustingen huren voor de watersport. Ze hebben er surfboards, een kajak, zwemvliezen en diverse accessoires. Voor de deur van de surfshop is een heerlijk strand met ligstoel en douche. Een aanlegsteiger voor de kajak maakt het plaatje compleet. In het water woont de kleine zeehond Velvet op een rotsblok. Mia heeft haar wetsuit al aan en is klaar voor haar watersportavontuur!

 

Heartlake surfshop

 

Deze set is van onze zesjarige dochter. Het leukste om te bouwen vind ze de surfshop, met daarbij alle stickers om op te plakken. De golf bovenop heeft ze niet gebouwd, die vind onze kritische dochter niet mooi staan 😉 De set is redelijk snel zonder hulp gebouwd.

 

Heartlake surfshop

Beleef allerlei leuke wateravonturen met Mia en Velvet!

Na het bouwen heeft ze al vele wateravonturen beleeft met Mia en Velvet. Door de vele losse accessoires kun je alle kanten op met deze set, Mia kan in de kajak, maar ook surfen, onder water zwemmen, lekker zonnen op het strand of spulletjes kopen in de surfshop.

 

Heartlake surfshop

 

Zij heeft deze met veel plezier opgebouwd, zoals eigenlijk alle LEGO Friends sets 😉

 

Koop bij bol.com

 

 

De producten in deze blog heeft onze dochter voor haar verjaardag gehad. 

 

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

LEGO Friends Heartlake Surfshop

8.1

Detail

9.5/10

Kleurgebruik

8.0/10

Techniek

7.5/10

Gebruikte stenen

7.5/10
Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.